Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


26.
října
2024
RS Prudká, Doubravník 2024

Typ pobytu: podzimní – dětský tábor
Termín: 26.října 2024 - 30.října 2024
Připravujeme další táborové dobrodružství v podzimních barvách s celotáborovou hrou na motivy příběhů Asterixe a Obelixe! Hry, soutěže, výtvarné tvoření, kytara, diskotéka, výlet... Máte se rozhodně zase na co těšit! :-)

Vedoucí:
Ing. Michaela Podloučková
Anna Petrásková
Martin Mitrenga
Anna Kopalová
Tereza Zelinková


Přihláška na pobyt

Tábor pro děti ve věku od 6 do 17 let

MÍSTO

Podzimní tábor pořádáme již tradičně v Rekreačním středisku Prudká, v malebné zalesněné krajině poblíž obce Doubravník, na rozhraní krajů Jihomoravského a Vysočina. 

UBYTOVÁNÍ

Zajistili jsme pro Vás ubytování ve zděných chatách nazvaných domky atrium. Každý domek má čtyři pokoje se dvěma až třemi lůžky. V domcích je vlastní sociální zařízení (WC a sprchy), ústřední topení, lednice, společenská místnost a venkovní terasa. Areál rekreačního střediska nabízí několik hřišť pro různé sportovní aktivity, venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. Celé středisko má rozlohu asi 4 hektary, je umístěno v překrásném údolí obklopeném lesy. Veškeré ubytovací prostory se nacházejí v mírném svahu, spodní část areálu pak tvoří přírodní hranice, kterou protéká řeka Svratka. 

PROGRAM

Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Aktivity budou probíhat podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř ve společenské místnosti. Program bude opět zajímavý a pestrý, své místo v něm budou mít hry sportovní, výtvarné, vědomostní či dramatické. V plánu je samozřejmě také výlet, hraní na kytaru a hlavně spousta zábavy a legrace!

DOPRAVA

Pojedeme vlakem z nádraží Brno - Královo Pole, návrat tamtéž. Děti budou mít s sebou jen příruční zavazadlo, ostatní tašky dovezeme na místo pobytu autem. Odjezd první den ráno, návrat poslední den tábora v odpoledních hodinách. 

STRAVOVÁNÍ

Děti mají zajištěnu plnou penzi včetně dopoledních a odpoledních svačin. Celý den budou mít k dispozici teplé i studené nápoje.  
 

CENA POUKAZU 

4. 800,- (Cena zahrnuje dopravu z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.) 
 

Celotáborová hra ASTERIX A OBELIX

Je rok 50 před Kristem, celá Galie je obsazena Římany… Celá? Ne! Jedna vesnice, obývaná nepoddajnými Galy, ještě stále odolává nájezdníkům. A právě do této vesnice se chystáme vypravit! Boj s Římany jistě nebude snadný, ale jsme si jistí, že to budete právě vy, kdo posádkám římských legionářů na konci října, léta Páně 2024, poněkud znepříjemní život... A kdo ví, třeba se během oněch pětí dní stane celá Galie územím nikoli římským, ale galským, a to díky vaší pomoci, vytrvalosti, odvaze, statečnosti a chrabrosti! 
Nezoufejte, nebudete na to sami. Na místě už čekají naši staří známí Galové,:
Asterix – náš hrdina. Malý válečník bystrého rozumu, všemi mastmi mazaný. Bez váhání mu může být svěřeno jakékoli nebezpečné poslání. Asterix čerpá svoji nadlidskou sílu z kouzelného nápoje druida Panoramixe.
Obelix – nerozlučný Asterixův přítel, je povoláním dodavatel menhirů a miluje divočáky. Je kdykoli připraven všeho nechat a následovat Asterixe do nových dobrodružství, hlavně když v nich budou divočáci a pořádné rvačky.
Panoramix - ctihodný vesnický druid, sbírá jmelí a vaří kouzelné lektvary. Jeho největším úspěchem je kouzelný nápoj, který dodává nadlidskou sílu. Panoramix má ovšem v zásobě ještě jiné recepty…
Tak neváhejte, přidejte se do naší galské vesničky a zúčastněte se nezapomenutelného boje s Římany! Musí nás být hodně! Protože už každý začínající bojovník ví, že ve vojenském umění je nejdůležitější přesila! :-) 

 

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka