Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


6.2.2022 - 11.2.2022
27.2. - 4.3.2022
Hotel Fit Fun, pobyt pro rodiče s dětmi, Krkonoše 2022

Typ pobytu: jarní – rodiče s dětmi

6.2.2022 - 11.2.2022
27.2. - 4.3.2022

Pobyt v termínu jarních prázdnin s výukou lyžování a snowboardingu, moderní wellness hotel přímo na sjezdovce, fitness, bowling, bazén, disco, plná penze, večerní program pro děti, doprava vlastní.

Vedoucí:
PhDr. Jan Dudek - Instruktor snowboardingu
Jakub Nantl - Instruktor lyžování




UBYTOVÁNÍ 

Fit Fun je moderní wellness hotel, který se nachází zhruba jeden kilometr od centra města Harrachov. Leží přímo na sjezdovce lyžařského areálu s názvem Rýžoviště. Dva vleky (s možností večerního lyžování) jsou v okruhu do 200 m od hotelu, čtyřsedačková lanovka vedoucí na Čertovu horu je vzdálena 300 m.
Hotel Fit Fun je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Všechny pokoje jsou vybaveny připojením na Wi-Fi, televizí se satelitními programy, sprchou a WC i hotelovými ručníky. V areálu hotelu se nachází restaurace, zimní zahrada pro posezení u kávy, dále bazén, wellness areál s vířivkami a saunami a bowlingové dráhy - s možností využití dle rozpisu v podvečerních a večerních hodinách. K dispozici je také společenská místnost a dětská herna. Využití všech těchto služeb je v ceně poukazu. Za poplatek dále hotel nabízí kulečník, šipky, stolní tenis, posilovnu nebo fitness. 

STRAVOVÁNÍ 

Plná penze. Stravování začíná v neděli večeří a končí v pátek obědem. Snídaně formou švédských stolů, oběd polévka a jednotné menu, večeře jednotné menu. 

LYŽAŘSKÝ AREÁL 

V Harrachově je připraveno lyžařské zázemí na špičkové úrovni. Sjezdovky jsou denně upravovány a po celé délce technicky zasněžovány. Lyžařský areál Harrachov a Rýžoviště zahrnuje celkem sedm sjezdovek s různou úrovní obtížnosti, o celkové délce téměř osm kilometrů. Můžete zde najít také trasy pro běžkaře. 

LYŽAŘSKÝA SNOWBOARDINGOVÝ VÝCVIK 

Výcvik probíhá zábavnou formou pod vedením kvalifikovaných lyžařských a snowboardingových instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se provádí formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu). Místo výcviku je vybíráno s ohledem na dovednosti dětí. V neděli začínáme rozřazením dětí do družstev, dále lyžujeme od pondělí do pátku včetně. 

CELODENNÍ PROGRAM PLNÝ ZÁBAVY A LEGRACE 

Přes den budou děti na svahu a s výjimkou polední přestávky se budou věnovat lyžování či snowboardování. Večerní program pak bude probíhat v některé ze společenských místností hotelu, v discomístnosti, popřípadě v bazénu. Pro děti je připraven pestrý program zahrnující nejrůznější hry a soutěže o ceny. V případě příznivého počasí zařadíme také hry venku na sněhu.
O děti se postarají zkušení táboroví pracovníci s dlouholetou praxí, instruktoři lyžování i snowboardingu a programový vedoucí.

DOPRAVA

Individuální. Společnou dopravu autobusem pro tyto turnusy nezajišťujeme. 

CENA POUKAZU

Děti do 1.99 let - 500,- Kč
Děti od 2 do 9.99 let – 6 980 Kč
Děti od 10 do 17.99 let – 7 980 Kč
Dospělí – 9 640,- Kč 

Ubytování, stravování, lektorskou práci lyžařských a snowboardových instruktorů a materiál na bohatý program i odměny. Cena nezahrnuje skipas.

Nabízíme možnost zapůjčení lyžařského a snowboardového vybavení!
Lyžařské vybavení (lyže, lyžařské boty a hole) včetně servisního seřízení je možné zapůjčit za 900,- Kč/komplet/pobyt.
Snowboardové vybavení (snowboard a snowboardové boty) je možné zapůjčit za 1.100,- Kč/komplet/pobyt.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka