Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


09.
února
2019
Hotel Fit Fun, dětský tábor, Krkonoše 2019

Typ pobytu: jarní – dětský tábor
Termín: 09.února 2019 - 15.února 2019
Prázdninový pobyt s výukou lyžování či snowboardování a bohatým programem pro děti od sedmi let.

Vedoucí:
PhDr. Jan Dudek - Instruktor lyžování a snowboardingu
Tereza Stejskalová - Instruktorka snowboardingu
Mgr. Barbora Vychopeňová - Instruktorka lyžování
Mgr. Jan Budín - Instruktor lyžování




Celodenní program plný zábavy a legrace

Přes den budou děti na svahu a s výjimkou polední přestávy se budou věnovat lyžování či snowboardování. Večerní program pak bude probíhat ve společenské místnosti chaty Jedlová. Pro děti je připraven pestrý program zahrnující společenské, sportovní či deskové hry, výtvarné i dramatické aktivity, zábavu, soutěže o ceny a také diskotéku. V případě příznivého počasí zařadíme také hry na sněhu, které budou probíhat na venkovním hřišti v areálu chaty. 
O děti se postarají zkušení táboroví pracovníci s dlouholetou praxí, instruktoři lyžování a snowboardingu, zdravotník a programový vedoucí.

Lyžařský a snowboardový výcvik pro děti

Výcvik probíhá pod vedením kvalifikovaných lyžařských instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se provádí formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu).
Místo výcviku je vybíráno s ohledem na dovednosti dětí - lyžařský areál Skicentrum Deštné. 
K lyžování je připraveno 7 sjezdovek o celkové délce cca 5 kilometrů. Co se obtížnosti týče, najdeme zde 3 černé, 1 červenou a 3 modré tratě. Snowboardisty dále jistě potěší kvalitní snowpark s řadou překážek a skoků. V areálu se nachází také bobová a sáňkařská dráha.

Ubytování

Chata Jedlová nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích - všechny s vlastním sociálním zařízením. Pro děti je zde velká společenská místnost vhodná také pro videoprojekci a pořádání diskoték. Můžete zahrát kulečník nebo stolní fotbálek. Pro nesportovce je připraveno posezení u krbu nebo v bufetu. 

Stravování

Kvalitní domácí strava, převážně tradiční česká kuchyně - plná penze, snídaně formou bufetu, nápoje k dispozici po celý den. 

Doprava

Individuální, pro klienty z Brna a okolí zajišťujeme dopravu autobusem z místa srazu v Brně přímo k chatě Jedlová a zpět.

Cena poukazu

4.880,-
Cena zahrnuje dopravu smluvním autobusem do Orlických hor a zpět, ubytování, stravování, lektorskou práci lyžařských a snowboardových instruktorů a materiál na bohatý program i odměny. Cena nezahrnuje skipas.

Nabízíme možnost zapůjčení lyžařského a snowboardového vybavení!
Lyžařské vybavení (lyže, lyžařské boty a hole) včetně servisního seřízení je možné zapůjčit za 900,- Kč/komplet/pobyt.
Snowboardové vybavení (snowboard a snowboardové boty) je možné zapůjčit za 1.100,- Kč/komplet/pobyt.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka